Knivstabygdens Trädgårdssällskap

Knivstabygdens Trädgårdssällskap

Om Knivstabygdens Trädgårdssällskap

Vad är det som gör att fler och fler intresserar sig för trädgårdsodling? Vad är det som får flera miljoner människor i Sverige att ägna en stor del av sin fritid åt att påta i trädgården, läsa trädgårdsböcker, besöka växthus och visningsträdgårdar och ägna flera timmar åt att studera frökataloger? Svaret är enkelt. Allt som handlar om trädgård är roligt, stimulerande, spännande, vackert och friskvårdande.

Många väljer att dela intresset med andra och går med i en trädgårdsförening i anslutning till bostadsorten. Det ge en mängd fördelar. Förutom gemenskap med likasinnade anordnas kurser, föredrag och resor för att nämna några exempel. Uppskattat är också att få ta del av erfarna medlemmars kunskap och erfarenhet.
Välkommen till KNIVSTABYGDENS TRÄDGÅRDSSÄLLSKAP!

Jubileumsprogram 2019

ProgramSkapad av knivsta trädgårdssällskap lör, december 08, 2018 10:48:22


Program 2018

ProgramSkapad av knivsta trädgårdssällskap mån, oktober 30, 2017 14:57:36
Här presenteras 2018 års program.


Vad händer i föreningen?

ProgramSkapad av Knistabygdens Trädgårdssällskap fre, mars 07, 2014 17:24:02
Här berättar vi om aktiviteter föreningen anordnar och annat trädgårdsrelaterat som händer i Knivsta med omnejd!

2019 firar KNIVSTABYGDENS TRÄDGÅRDSSÄLLSKAP 15-årsjubileum! Programmet är under året om möjligt mer varierat och innehållsrikt än vanligt. Lördagen den 26 oktober firar vi särskilt med föreläsning av Lise-Lotte Björkman om vår mest älskade knöl, potatisen (se vårt program).

Att inspireras till nya idéer genom att besöka varandras trädgårdar är något vi har i vårt program, uppskattat och välbesökt!
Har du förslag på en aktivitet kontakta någon av oss i styrelsen!